Fără categorie

Regrete

Nothing can express that I feel!

Se spune că a face ceea ce simți, nu trebuie să fie un regret sau o părere de rău. De multe ori în viață simțim nevoia să evadăm în propriile noastre gânduri, chiar dacă de cele mai multe ori, nu este cea mai bună alegere. A face ceea ce simți este de fapt calea spre cunoaştere, o noua evoluție, o ieșire din monotonie.

Mica escapadă spre libertate e ca o gură de aer proaspăt din vârful unui munte. O inspiri, îți dai refresh și tot ce îți dorești este să revii. Dar ce te faci când mica ta escapadă devine o enormă durere, iar cei din jurul tău te critică fără să îți cunoască adevăratele motive? Când ești desconsiderat și fug de tine? Când refugiul tău de a fi un pic liber, de a face ceva ce nu ai făcut vreodată devine o suferință pentru cel ce iubești cel mai mult?

Nu asta am vrut: sa te pierd. Voiam să fim mereu noi, pentru tot restul vieții. Doar noi, împreună cu copii noștri.

Anunțuri

3 gânduri despre „Regrete

  1. Așa este. Viața e prea scurtă pentru regrete, dar suficientă pentru a repara ce s-a greșit. Dacă simți că ai rănit pe cineva, cred că ar trebui să i te adresezi direct. O inimă deschisă poate construi porți acolo unde sunt ziduri. Toți oamenii sunt capabili să ierte și să se schimbe dacă sunt înțeleși. O bună comunicare de ambele părți vă poate face viața mai ușoară. Cât despre critici, ele pot fi constructive. Un om te poate critica pentru că știe că vorbele lui au greutate și pot genera o schimbare. Dacă schimbarea a fost una bună, nu a fost o critică, ci un îndemn.

    Apreciat de 1 persoană

      1. Poți face un om să te asculte dacă îți dai seama ce l-a rănit și ce l-a atras la tine. Dacă îi descoperi suferința și slăbiciunea, îl poți vindeca. În fond, toți vrem același lucru: să fim iubiți și apreciați. Refuzul de a te asculta e de fapt un mod de a se proteja de suferință.O zi frumoasă îți doresc asemenea!

        Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s