Fără categorie

Hope is the only thing stronger than fear

240ea5b4ad4350e32ce32a1dd36b670b

Știu ce sunt pentru tine. Sunt doar o nenorocită care ți-a distrus viața și visele. Sunt femeia ușoară înconjurată numai de bărbați, doar pentru că lucrez într-un colectiv. Sunt femeia, care se joacă cu speranțele altora, căreia ii place să fie cu mai mulți bărbați, nu cu unul singur. Sunt acea „fetiț-o”, cea mai denaturată femeie din lume, care nu are sentimente, ci doar interese. Nu muncesc, am job de flirtat, de mângâiat orgolii. Tremuri, iubeşti, eşti o nenorocită. „Am suferit destul!”

Nu sunt nimic din tot ceea ce spui, nici măcar un strop. Sunt o ființă umană, care greșește fără ştiință, care iubește dar nu cu mintea, ci cu sufletul. Cuvintele nu reprezintă nimic. Nu înşeli prin cuvinte sau fapte, inşeli cu inima, nu cu mintea.

Să urâm sau să purtăm ranchiună ştim cel mai bine. Să ne hrănim orgoliile pentru a părea ceea ce nu suntem şi să strălucim doar ca să vadă lumea ce bine ne e. Nu am învățat să trăim pentru noi, ci pentru alții. Nu alții ştiu şi au simțit mai bine tot ce am trăit. Trăim într-o lume plină de invidii şi interese. Nu iubim cu adevărat. O facem doar de fațadă, pentru că trebuie şi pentru că așa e cursul vieții.

Nu ești singurul care a pierdut, nu ești singurul care a suferit. Reflectă de-a lungul timpului şi îți vei da seama. Nu vrei să vorbim, atunci nu o face. Doar atât te rog: privește în interiorul tău. Dincolo de suferință, ce vezi? E dragoste, e iubire, e ură, regret, ce e?

Oare câți dintre  noi, îşi ascultă inima cu adevărat, şi îşi urmează sentimentele? Oare câți dintre noi ştiu să ierte cu adevărat?

Eu te iubesc, tu?

Timpul nu aşteaptă, el se scurge. Timpul poate fi cel mai bun sfătuitor, dar poate fi și cel mai mare dușman. O iubire aşa mare, nu are nevoie de nimeni, doar de noi. Iubirea iartă şi are încredere. Iubirea e mai puternică şi mai presus de orice. Iubirea nu cunoaşte răutăți şi nici nu știe ce e timpul.

Anunțuri

Un gând despre „Hope is the only thing stronger than fear

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s