Fără categorie

Jokes :)

Un tip elegant iese dintr-un magazin select împingând un coş plin cu şampanie, caviar, mezeluri fine etc. Când să le bage în portbagajul BMW-ului, observă un individ slab, prăpădit, care umbla de colo-colo rupând ierburi de la marginea drumului. -Dar ce faci, domnule, acolo? -Adun iarba ca să mănânc. Trebuie să duc şi la copii, că nu mai avem nimic. -Cum aşa? Păi atunci, uite cartea mea de vizită şi vino să mâncaţi la mine acasă! -E frumos din partea dumneavoastră, domnule, dar am opt copii, plus nevastă… -Şi mai bine! Veniţi cu toată familia! -Sunteţi foarte generos! Numai că, din copii, unii sunt deja căsătoriţi, au şi ei copii… -N-are-a face, să vină toţi! La mine acasă iarba e uite-aşa de înaltă, dacă sunteţi mulţi, în trei ore terminaţi!

Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la Loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie ca demisionează. Şeful spune că e alegerea lui, îi multumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro. Omul, fericit nevoie mare, în drum spre Loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro. Când să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr. 1.000.000 primeşte maşina gratis. Trece pe la Loto, ridică milioanele şi pleacă acasă. Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta. Moment în care trece pe stradă o betonieră şi o calcă. Asta e, zice omul, când e să ai noroc, ai noroc până la capăt!

Cum schimbă banii femeia şi bărbatul. O femeie, când are bani, devine independentă faţă de bărbaţi…Un bărbat, când are bani, devine dependent de femei!

Bunica, pe patul de moarte, îşi cheamă nepotul şi-i spune: – Eu pot muri în orice moment aşa ca vreau ca tu sa mosteneşti averea mea: ferma mea în care am vila, herghelia de cai, tractorul, toate animalele de casă plus cele 5 milioane, toate vor fi ale tale. -Wow!, exclama nepotul. Multumesc bunico, nu ştiam că ai aşa o avere. Unde este ferma de care vorbeşti? Bunica răspunde, dându-şi ultima suflare: -Pe Facebook….

Doi politicieni: – Hai să numărăm banii pe care i-am furat. – Nu-i nevoie. Aflăm imediat de la ştiri.

Surse: bancurinoi.ro, bancuri-glumite.ro

Anunțuri

5 gânduri despre „Jokes :)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s